Wie verrichten de echo’s

Echocentrum Weert bestaat uit een klein team van 2 ervaren verloskundigen/echoscopisten. Wij zijn vakkundig opgeleid voor deze medische echo’s en voeren er honderden per jaar uit.

Hieronder stellen onze vakkundige echoscopisten zich aan je voor.

 • Kristel Gijsen
  Kristel Gijsen Verloskundige / Echoscopiste

  Mijn naam is Kristel Gijsen, in 2008 afgestudeerd aan de Academie Verloskunde in Maastricht. Al jaren werk ik met veel plezier als verloskundige bij Verloskundigenpraktijk Weert. Daarnaast heb ik me in de loop der jaren verder gespecialiseerd als echoscopiste.
   
  Het blijft voor mij iedere keer weer een wonder dat er zoiets moois en geweldigs door de natuur gevormd wordt! Het is dan ook een eer om samen met de aanstaande ouders alvast een kijkje te mogen nemen in hun toekomst. Speciale momenten beleven met het ongeboren kindje, prachtig!
   
  In 2016 en 2019 ben ik zelf moeder geworden van een prachtige zoon Bent en dochter Viv. Wat een ervaring, een avontuur dat ik niet had willen missen. Onvergetelijk en zo bijzonder!
  Ik kijk er naar uit om jullie te ontvangen in ons echocentrum om samen unieke momenten vast te leggen.

 • Wendy Jonkhout
  Wendy Jonkhout Verloskundige / Echoscopiste

  Hallo, ik ben Wendy Jonkhout. Samen met mijn vriend en zoon Ayden (okt 2017) woon ik in Elsloo.

  Ik werk als echoscopiste in deze praktijk sinds oktober 2016. Van origine ben ik ook opgeleid tot verpleegkundige en verloskundige. Na afronding van deze opleidingen wilde ik mij graag verder specialiseren in de echoscopie. Zodoende ben ik 4 verschillende echo opleidingen gaan volgen en ben ik gespecialiseerd in het maken van alle verloskundige en gynaecologische echo’s.

  Jullie zullen mij in deze praktijk vooral tegenkomen bij de medische 20-weken echo en pretecho’s. Daarnaast kunnen jullie mij ook zien bij het maken van bijvoorbeeld een termijnecho, groei-echo, placenta-echo en soms voor het plaatsen van een spiraal.

  Ik word blij van iedere baby die ik op het echobeeld mag bewonderen en streef altijd naar het beste beeld en een duidelijke uitleg. Ik kijk ernaar uit om jullie te mogen ontmoeten.

We hopen jullie binnenkort te mogen verwelkomen in Echocentrum Weert!

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken