Bijgewerkt 14-12-2020

Beste cliënten en partners

Het corona-virus heeft ons allemaal in z’n greep. Graag delen we met jullie belangrijke informatie en adviezen vanuit het RIVM en onze beroepsvereniging KNOV.

  • Belangrijk om te weten is dat het virus, zo ver bekend, hetzelfde verloop heeft bij een zwangere als bij een niet-zwangere. Er is geen verhoogde kans op een miskraam of aangeboren afwijking door infectie met dit virus.
  • In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus willen we jullie vragen bij (lichte) griepverschijnselen, verkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts (38 graden of hoger) niet naar de praktijk te komen, maar telefonisch contact met ons op te nemen.
  • De situatie en de maatregelen veranderen dagelijks. We baseren ons op richtlijnen van het RIVM en de KNOV en zullen onderstaande instructies zo actueel mogelijk houden.

Bijgewerkt 14-12-2020

Instructies

Vanuit RIVM en KNOV richtlijn zijn verloskundigen zijn genoodzaakt extra maatregelen te nemen, om de risico’s voor iedereen zo laag mogelijk te houden. Vanaf dinsdag 15 december gelden nieuw maatregelen.

Binnen deze nieuwe maatregelen kunnen pretecho’s (geslachts- 2D en 3D echo’s) tot in ieder geval eind januari niet uitgevoerd worden. De reeds geplande echo’s zullen met in acht neming van de hygiene maatregelen veilig kunnen plaats vinden. Per echo (dit geldt voor de medische als de pret echo) mag er 1 persoon meekomen. 

We hopen jullie op deze manier voldoende duidelijkheid te hebben gegeven, bij vragen of twijfels zijn we natuurlijk altijd bereikbaar.

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken